Privacy Policy

Gegevensbescherming en privacy zijn onderwerpen die wij bij Ami de coco zeer serieus nemen. We bewaren en bewaken deze persoonsgegevens zorgvuldig en streven naar de grootst mogelijke transparantie over wat wij doen met persoonsgegevens en waarom wij dit doen.  Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG 2016/679). Het privacy statement is voor het laatste gewijzigd op 02.01.22.

1.Wie is er verantwoordelijk voor je gegevens? 

2.Welke persoonsgegevens worden er verzameld en met welk doel? 

3.Bescherming en locatie van jouw persoonsgegevens 

4.Met wie delen wij jouw gegevens? 

5.Websites van derden 

6. Jouw Rechten 

1. Wie is er verantwoordelijk voor je gegevens? 

De verantwoordelijke voor alle hieronder genoemde verwerkingen van persoonsgegevens is: COCO. (hierna: “Amidecoco”), Lange delft 127, 4331AM, Middelburg, KvK-nummer: 22054786.

Je kunt ons ook bereiken via e-mail: info@amidecoco.nl of contact ons op +31 (0)118 650137. Vragen over ons privacy kunnen ook per post gesteld worden, gebruik hiervoor de door ons hierboven genoemde adres.

2. Welke persoonsgegevens worden er verzameld en met welk doel? 

2.1 Ami de coco klantengegevens 

De Ami de coco Klantengegevens zijn onderdeel van het loyalty programma. Deze basisgegevens gebruiken we voor een goede dienstverlening. 

Welke persoonsgegevens worden opgeslagen voor Ami de coco account en ervaring?  • Voor- en achternaam  • Geslacht  • Adres  • Telefoonnummer  • Geboortedatum  • E-mailadres  • Toestemming e-marketing  • Informatievoorkeur  Doel: Deze informatie wordt gebruikt om je gerichte informatie en aanbiedingen te sturen via post en e-mail, waaronder eventuele persoonlijke waardecheque en persoonlijk geadresseerde mailings. Deze informatie kan ook gebruikt worden om antwoord te geven op jouw servicevragen.  Wettelijke grondslag: Toestemming  Bewaartermijn: Je gegevens worden bewaard zolang de klantenkaart actief wordt gebruikt. Na 3 jaar van inactiviteit wordt de klantenkaart opgeheven en de gegevens verwijderd. Wil je geen gebruik meer maken van deze service dan kun je jouw gegevens laten verwijderen. Dit kan door contact op te nemen met onze klantenservice via info@amidecoco.nl. We zullen jouw persoonsgegevens direct verwijderen.

2.2 Nieuwsbrief  Welke persoonsgegevens worden opgeslagen voor de verzending van je nieuwsbrief?  •Voor- en achternaam  •E-mailadres  •Toestemming e-marketing  •Merkvoorkeuren  •Eventueel extra informatie die je zelf vrijwillig aan ons hebt vertrekt om je account te verrijken  We sturen regelmatig digitale nieuwsbrieven. Bij het aanmelden van de nieuwsbrief vragen we naar algemene informatie. Dit om jou passende informatie te sturen. Via link-tracking wordt ook gemonitord of je vanuit de nieuwsbrief doorklikt naar de website.  Doel: Nieuwsbrieven zijn voor ons een marketinginstrument om jou te informeren over lopende acties, nieuwe collecties en andere nieuws.  Wettelijke grondslag: We sturen jou e-mailings omdat je hier toestemming voor hebt gegeven.  Bewaartermijn: De nieuwsbrief blijft verstuurd worden zolang er geen afmelding is ontvangen. Je kunt jezelf te allen tijde uitschrijven door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken. Inactieve e-mailadressen worden na 3 jaar verwijderd.

2.3 Bezoek van de webwinkel (www.amidecoco.nl en www.amidecoco.com) 

a) Online aankoop / aanmaken van account  Welke persoonsgegevens gebruiken wij en waarvoor?  •Voor- en achternaam  •Adres (straat, huisnummer, postcode, land)  •Telefoonnummer  •E-mailadres  • Wachtwoord (versleuteld)  •Geslacht  •Geboortedatum  •Aanmelding voor digitale nieuwsbrieven  Doel: jouw Ami de coco account geeft inzicht in je online bestelhistorie. Je kunt er terugvinden wat je bij ons hebt gekocht en wanneer. Deze gegevens gebruiken we voor het verlenen van garantie en gerichte marketingdoeleinden. Met deze gegevens wordt ook de waarde van de persoonlijke waardecheque bepaald. Daarnaast kunnen we communicatie en aanbiedingen zo optimaal afstemmen op jouw voorkeuren en interesses. Je hebt zelf direct toegang tot deze instellingen en kunt deze ook zelf te allen tijde aanpassen.  Wettelijke grondslag: Dit account heb je zelf aangemaakt tijdens een online bezoek.  Bewaartermijn: Je gegevens worden bewaard zolang jouw account actief wordt gebruikt. Na 3 jaar van inactiviteit wordt het account opgeheven en de gegevens verwijderd. Wil je geen gebruik meer maken van deze service dan kun jouw gegevens laten verwijderen. Dit kan door contact op te nemen via info@amidecoco.nl . We zullen jouw persoonsgegevens direct verwijderen. 

 

b) Bestellen als gast  Als je alleen iets wilt bestellen in onze webshop en geen Ami de coco account wilt aanmaken dan kun je bestellen als gast. In dat geval verwerken we enkel de gegevens die noodzakelijk zijn om jouw bestelling te bevestigen en te bezorgen.  Welke persoonsgegevens worden opgeslagen als ik als gast een bestelling plaats op de website?  •Voor- en achternaam  •Adres  •Contactgegevens  •Ordergegevens (bijvoorbeeld wijze van betalen, orderbedrag)  •Toestemming e-marketing  Doel: Faciliteren van betaling en verzending van de order.  Wettelijke grondslag: Overeenkomst  Bewaartermijn: Om eventuele serviceverzoeken goed te kunnen verwerken hanteren we een bewaartermijn van 3 jaar. 

 

c) Online betalen  Welke persoonsgegevens worden verwerkt als ik een bestelling betaal op de website?  •Voor- en achternaam  •Contactgegevens (bijvoorbeeld emailadres)  •Geboortedatum  •Ordergegevens (bijvoorbeeld wijze van betalen, orderbedrag)  •IP-adres  Doel: Deze informatie is noodzakelijk om de betaling van je aankoop in de webshop goed af te handelen. Om de betaling te verwerken wordt de informatie gedeeld met derde partijen die deze dienst namens Ami de coco aanbieden.  Wettelijke grondslag: Overeenkomst  Bewaartermijn: 7 jaar 

 

d) Cookies  Om onze website goed te laten functioneren plaatsen we functionele cookies en cookies die ervoor zorgen dat we gebruik en functies binnen onze website kunnen meten en optimaliseren. Alleen als je hiervoor toestemming geeft plaatsen we ook tracking / third party cookies. Uitgebreide informatie over cookies vind je in het cookie-statement.  Welke persoonsgegevens kunnen worden opgeslagen in een cookie bij gebruik van onze website?  •IP-adres  •Type browser, Besturingssysteem  •Surfgedrag  •Locatiegegevens  Doel: Deze informatie is nodig om je op elk apparaat en besturingssysteem een juiste weergave te bieden van de webwinkel en jouw voorkeuren te onthouden voor je volgende bezoek.   Wettelijke grondslag: Toestemming (met uitzondering van functionele cookies). Deze keuze wordt getoond wanneer je de website bezoekt.  Bewaartermijn: Persoonsgegevens afkomstig uit cookies worden 50 maanden bewaard. Sommige informatie wordt geanonimiseerd en wordt daarna gebruikt voor interne analyse of statistieken. 

 

2.4 Klantenservice  De klantenservice van Ami de coco probeert je zo snel en goed mogelijk antwoord te geven op jouw vraag of klacht. Om hieraan te kunnen voldoen worden er gegevens gevraagd en ingezien. De medewerkers behandelen jouw klacht of vraag altijd discreet en gaan ook zodanig met jouw gegevens om.  Welke persoonsgegevens kunnen worden gebruikt door onze medewerkers bij het behandelen van je vraag of klacht?  •Voor- en achternaam  •Contactgegevens  •Demografische gegevens (zoals geslacht, leeftijd en woonplaats)  •Voorkeuren bijvoorbeeld in relatie tot merken, producten en stijlen  •Bestelhistorie  •Als je een Ami de coco-account hebt dan kunnen we ook gebruik maken van deze informatie.  •Eventueel extra informatie die je zelf vrijwillig aan ons hebt vertrekt om je vraag of klacht toe te lichten.  •Als je via de chatfunctie contact opneemt dan worden ook het IP-adres, en de chatconversatie verwerkt.  Doel: De persoonsgegevens worden gebruikt en geraadpleegd om jouw klacht of verzoek te behandelen.  Wettelijke grondslag: Overeenkomst  Bewaartermijn: Deze informatie wordt bewaard tot 3 jaar nadat de klacht is afgewikkeld. 

 

 

 

3. Bescherming en locatie van jouw persoonsgegevens  Jouw persoonsgegevens worden alleen opgeslagen op eigen, lokale servers en externe servers in Nederland.  Deze worden beveiligd door passende technische en organisatorische maatregelen zodat uw persoonsgegevens zo goed mogelijk zijn beschermd tegen verlies of enige vorm van oneigenlijke verwerking. Zo maken wij gebruik van een firewall en zijn er versleutelingsmaatregelen getroffen om te voorkomen dat onbevoegde derden toegang hebben tot gegevens. Websites en webshop zijn beveiligd door middel van SSL. 

 

Onze klantgegevens worden opgeslagen op beveiligde systemen en de informatie is alleen beschikbaar voor de personen die op basis van zijn of haar functieprofiel toegang nodig hebben tot de klantgegevens. 

 

 

4. Met wie delen wij jouw gegevens?  Voor een goede dienstverlening delen we persoonsgegevens met partijen waar wij van afhankelijk zijn voor onze dienstverlening. Denk aan partners voor betaling, bezorging, orderverwerking . Zij mogen deze gegevens alleen gebruiken namens Ami de coco tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van jouw gegevens. We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.  

 

 

 

5. Websites van derden  Onze website kan linken naar websites van derde partijen. We hebben geen zeggenschap over de inhoud en/of beheer van deze websites. Op deze sites is een andere privacy statement van toepassing. Het privacy statement van Ami de coco is dus alleen van toepassing op de gegevens die door Ami de coco zijn verkregen. 

 

 

 

6. Jouw Rechten 

 

6.1 Inzage, gegevens overdragen of bezwaar maken tegen gebruik van persoonsgegevens  Uiteraard heb je zelf controle over je persoonsgegevens. Wil je inzage in de persoonsgegevens die wij van jou bewaren en een kopie ontvangen of wil je jouw gegevens overdragen aan een derde? Stuur een mail met je verzoek naar info@amidecoco.nl. Het verzoek wordt zo snel mogelijk beantwoord.

 

6.2 Gegevens wijzigen  Wil je je gegevens wijzigen, bezwaar maken of de verwerking van je persoonsgegevens beperken? Stuur een mail met je verzoek naar info@amidecoco.nl. 

6.3 Klachten  Ben je het niet eens met de manier waarop wij omgaan met jouw vraag of verzoek aangaande privacy dan heb je het recht om contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

filter

heren

heren

dames

dames

maat

maat

merken

merken

prijs

prijs - slider
12,00390,00

10% korting met code 1ST10OFF!

Deze code dient u in the voeren bij het afrekenen. De code is eenmalig geldig op uw eerste aankoop.